Aika on johonkin hukkunut, etten ole ehtinyt/jaksanut päivitellä. Leiponut olen paljon,mutta kuvia en ole muistanut aina ottaa
Porkkanakakku
Pohja:
4 munaa
4dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
1½tl kanelia
1½tl soodaa
1½tl leivinjauhetta
1½tl vaniljasokeria
4½dl porkkanaraastetta
1½dl ruokaöljyä
Kuorrutus:
100g sulatejuustoa(Olympia)
60g voita
4dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
Hasselpähkinä rouhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne vaahtoon. Sekoita porkkanaraaste ja öljy keskenään ha lisää taikinaan. Kaada taikina irtopohjalliseen kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa 20-25min.
Valmista kuottutus sillä aikaa kun valmis kakku jäähtyy.
Sulata voi ja sulatejuusto keskenään ja lisää tomusokeri ja vaniljasokeri joukkoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä kuorrutus jäähtyneen kakun päälle ja ripottele pintaan hasselpähkinä rouhetta
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.