Aika on johonkin hukkunut, etten ole ehtinyt/jaksanut päivitellä. Leiponut olen paljon,mutta kuvia en ole muistanut aina ottaa

Porkkanakakku

Pohja:

4 munaa

4dl sokeria

5dl vehnäjauhoja

1½tl kanelia

1½tl soodaa

1½tl leivinjauhetta

1½tl vaniljasokeria

4½dl porkkanaraastetta

1½dl ruokaöljyä

 

Kuorrutus:

100g sulatejuustoa(Olympia)

60g voita

4dl tomusokeria

2tl vaniljasokeria

Hasselpähkinä rouhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne vaahtoon. Sekoita porkkanaraaste ja öljy keskenään ha lisää taikinaan. Kaada taikina irtopohjalliseen kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa 20-25min.

Valmista kuottutus sillä aikaa kun valmis kakku jäähtyy.

Sulata voi ja sulatejuusto keskenään ja lisää tomusokeri ja vaniljasokeri joukkoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä kuorrutus jäähtyneen kakun päälle ja ripottele pintaan hasselpähkinä rouhetta