Heipä hei pitkästä aikaa... On ollut pitkä tauko sittenviimeisestä päivityksestä, mutta tässä taas yksi kakku.
Pohja:
Digestive keksejä
Margariinia
Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 munaa
1 dl sokeria
1 prk (150 g) ranskankermaa
½ sitruunanmehu
1 rkl maissijauhoja
2 tl vanilliinisokeria
Murenna digestivekeksit ja sekoita sulatettu margariini sekaan.
Painele muru seos irtopohjaisen vuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle. Pane vuoka jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita tuorejuuston joukkoon muut täytteen ainekset ja muna-sokerivaahto. Levitä täyte taikinapohjalle. Kypsennä 175 asteen uuninlämmössä alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa kakku täysin jäähtyneenä hedelmien, esimerkiksi kiivien, viinirypäleiden tai kirsikoiden kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.